2014. november 13., csütörtök

New York, Pizza, és az önzetlen segítség..

"Szinte bármikor eljöhet az a nap, mikor már annyi pénzünk sem lesz, hogy egy kis élelmet vásároljunk magunknak és az sem lesz, akit felhívjunk, hogy segítsen rajtunk."
Írja az egyik internetes portál ami az OCKTv legújabb videójáról számol be.
Ebben a kisfilmben két fiatal srácot látunk, akik New York egyik utcáján, egy pizzázó előtt udvariasan arra kérik a falatozókat, hogy adnának-e nekik egy szeletet, mivel nagyon éhesek. Meglepetésükre azonban minden próbálkozásuk kudarcba fullad, hiszen senki sem hajlandó osztozni velük. Váratlanul azonban éppen onnan jön a segítség, ahonnan a legkevésbé számítottak rá. A két fiatal egy hajléktalant örvendeztet meg egy pár megmaradt pizza szelettel.
Én végignéztem, és nem gondoltam volna hogy ez történik, vigyázat Spoiler! Szóval be is linkelem ide a videót és nézzük végig, aki pedig nem érti az olvashat tovább.

 
Húsz perc múlva pedig egy másik fiatal, hajléktalannak álcázva magát bepróbálkozik, és nagy meglepetésére a tengődő férfi gondolkodás nélkül megosztja embertársával az ételét.
Ezután egy igencsak megható rész következik, ugyanis a beépített fiú pénzt ad a napi falatját is megosztani képes szegény embernek, ezzel köszönve meg jószívűségét. A férfi nem is tudja mire vélni a dolgot, egyszerűen elsírja magát. Mindannyian tanulhatnánk ettől az embertől, hiszen soha sem tudhatjuk, hogy ki lesz az, aki legközelebb a kezét nyújtja felénk.
Mi a véleményed a videóról? Te osztoznál a pizzán? Mondd el nekünk véleményed komment formájában!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése