2014. június 12., csütörtök

We love Telenor


A Telenor egy okos és meglepő döntésre szánta rá magát.
„Tudjuk, hogy a nyár a kikapcsolódás és az utazások időszaka. Fontos, hogy ügyfeleink ilyenkor is szabadon tájékozódhassanak, kapcsolatot tarthassanak szeretteikkel, és megoszthassák élményeiket és legfontosabb híreiket barátaikkal. Szeretnénk még nagyobb szabadságot nyújtani számukra, ezért most ingyenes Facebook adatforgalmat kínálunk minden mobilinternetező ügyfelünknek"
mondta Mike Michel, a Telenor Magyarország marketing vezérigazgató-helyettese.

Meg kell mondjam én is telenoros vagyok, tehát érthető hogy örülök a hírnek!
"Az ingyenes belföldi Facebook-használat június 13. és augusztus 31. között bármely adatcsomaggal vagy hang- és adatcsomaggal rendelkező Telenor előfizető számára érhető el. A felhasználók a Telenor hivatalos Facebook oldalát is felkereshetik, ahol dedikált ügyfélszolgálati csapat várja kérdéseiket hétfőtől vasárnapig, 8-tól 22 óráig. Ezen időszakban a munkatársak a beérkezett kérdések, megkeresések 85%-át 15 percen belül megválaszolják. Az oldalon található Speed-O-Meter alkalmazás segítségével a látogatók azt is megtudhatják, hogy az elmúlt egy órában a Facebookon bonyolított ügyfélszolgálati forgalom alapján mennyi időn belül számíthatnak kérdésük megválaszolására."
Írtam nekik, 11 perc múlva válaszolnak. Kíváncsi leszek.
Addig még egy kis idézés:
"A cég ezt azzal magyarázta, hogy a közösségi média egyre fontosabb szerepet tölt be ügyfelei és a közösségek életében. Az akció keretében adatforgalmi korlát nélkül követhetik a szolgáltató ügyfelei a hírfolyamjukat és oszthatják meg élményeiket, a számukra fontos híreket, véleményeket és nyári fotóikat a Facebookon."
8:20-kor írtam nekik.
Most 8:30 van. Még 1 percük van.
32 van!
Már egy perccel túllépték az idejüket..

Update: 8:52-kor megérkezett a válasz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése