2014. február 7., péntek

Blog reformok


Úgy döntöttem, kicsit meg reformálom a blogot.
Eredetileg maximálisan anonim-ra terveztem, de ahogy minden változik, ez is változott.
Kicsit több és több infót csepegtetek majd magamról. Persze tükörhobbit fotók és a nevem még mindig nem lesznek publikusak, de hát minek is az? Ez egy blog ezt olvasni kell. Nem az a lényeg hogy ki ül a monitor másik oldalán.

Tehát összegyűjtöm a reform terveimet. Kicsit viccesen színekre osztottam.

Zöld reform
Kicsit több személyes élményt fogok megosztani. Fellépésekről lesz szó, és arról amiről épp írni akarok. Kitudja mik lesznek még itt.
UPDATE: Kedvenc zenéim című nagy bejegyzés. Kattints tovább!

Kék reform
Oldalakat, és egyéb "divatos" dolgokat helyezek el a blogon. Kicsit nőjön a megosztás és a követő szám. Persze nem lesz a blogból "divat blog". A cél az értelmes dolgok értelmes emberekhez való eljuttatása, és ehhez ha tetszik ha nem, megosztások kellenek.

Piros reform
Kicsit a komment szekciót is ki akarom használni. Tehát akinek van valami véleménye a témáról azt bátran írja le! Garantálom hogy válaszolok!

Narancs reform
Támogatók és támogatott oldalak gyűjtése. Reklámok és egyéb ilyen dolgok.
Akár idézek is más blogokról vagy oldalakról, ha affinitást érzek hozzá. Tehát aki támogatni szeretné a blogom az komment szekcióba, vagy egyéb módon jelezze nekem! Továbbá elhelyezek az oldalon majd linkbox-ot ahova más oldalak linkjei fognak kerülni!

Lila refrorm
Kicsit hasonló a narancshoz, annyi különbséggel, hogy ha megtetszik a cikk, vagy ilyen módon mint az "MSN" cikknél kielemzem, vagy pedig írok róla egy ajánlót (persze forrással megjelölve.)

Még bővítem ezeket idővel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése